UA-73131864-1

Бягаща пътека KM-ESSENTIAL RUN - Domyos TC 3 /ел.двигател с мощност 2к.с. ,до 14км/ч./

Бягаща пътека KM-ESSENTIAL RUN - Domyos TC 3 /ел.двигател с мощност 2к.с. ,до 14км/ч./
Предназначение: за поддържане на формата с активно ходене и бягане с умерено темпо.
Пътека за бягане, осигуряваща най-доброто съотношение качество/цена, с 8 тренировъчни програми, за да постигате поставените цели.
Поливалентност : За ходене и бягане до 14 км/ч с наклон от 0 до 10%.
Удобно използване : Дължина на лентата, подходяща за бягане: 41х127 см.
Личен треньор : 8 тренировъчни програми и 4 функции за поддържане на добра форма.
Омекотяване : Добро омекотяване благодарение на меката дървена дъска за бягане.
5 години гаранция за конструкцията и 2 години за частите и сглобяването.

Техническа информация
ЛЕНТА ЗА БЯГАНЕ : Повърхността на лентата на пътеката за бягане Essential Run/Domyos TC 3 (41х127 cм) е подходяща за всеки, който иска уред за ходене с бързо темпо или бягане с умерено темпо, за да поддържа добра физическа форма.
МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ И МАКСИМАЛНА СКОРОСТ : Пътеката за бягане Essential Run/Domyos TC 3 разполага с двигател 2 К.С., с непрекъснат ход, подходящ за тренировки, предвиждащи бягане или ходене с бързо темпо с продължителност до 1 час.Скорост - от 1 до 14 км/ч. Моделът Essential Run позволява поетапно увеличаване на скоростта с 0.1 км/ч за по-голям комфорт и сигурност по време на тренировка.
СИСТЕМА ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ : Пътеката за бягане Essential Run/Domyos TC 3 е снабдена с добра система за омекотяване, като меката дървена дъска предпазва ставите от ударите и вибрациите при бягане и гарантира възвръщане към физическа активност чрез бягане в умерено темпо. Полезна информация: за бегачите, които търсят още по-голяма защита, се препоръчва носенето на обувки, които омекотяват добре.
КОНЗОЛА И ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ : Пътеката за бягане  Essential Run/Domyos TC 3 ви осигурява 4 функции и 8 предварително записани програми за постигане на конкретни спортни цели: - 4 функции: време, скорост, разстояние и изгорени калории.- 4 тренировъчни програми за "по-високи резултати" (за интервални тренировки). - 4 тренировъчни програми за "отслабване" за изгаряне на калории.
ПОДРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ : Пътеката за бягане  Essential Run/Domyos TC 3 се сгъва лесно, за да спестите място, като размерите й са резултат от работата на инженерите ни в търсене на най-доброто съчетание между компактност и стабилност.
СЪВЕТИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА : За комфорт при бягане е препоръчително да се носят подходящи за нивото на напредналост на спортиста обувки за бягане.За още по-голяма стабилност на пътеката, намаляване на вибрациите, шума и защита на пода, е препоръчително да поставите специална подложка под уреда. 
СЪВЕТ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ПОДХОДЯЩА ПОЗИЦИЯ НА ПЪТЕКАТА : За добър старт на заниманията, застанете на степенките в предната част и пуснете лентата за бягане на празен ход при скорост 1 км/ч, след което застанете на нея. Тренировката ви може да започне. Внимание! Началната, фабрично заложена скорост на движение на пътеката за бягане Essential Run е 2 км/ч. Ето защо, за по-голяма безопасност е препоръчително да намалите скоростта на 1 км/ч преди да застанете на лентата за бягане.
СЪВЕТ ЗА СГЪВАНЕ И ПРИБИРАНЕ НА ПЪТЕКАТА ЗА БЯГАНЕ : Пътеката за бягане разполага със система за бързо и безопасно сгъване, като самата процедура е подробно описана в инструкциите за употреба на уреда. За да предпазите гърба си, е препоръчително да клекнете, да хванете дъската и да я повдигнете, като гърбът ви трябва да остане максимално изправен до пълното изпъване на тялото.
ПОДДРЪЖКА / ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА : Посетете нашия интернет сайта www.domyos.com, за да научите: - каква е гаранцията на закупения уред, - как да го монтирате, настроите и използвате, - как да разрешите възникнал технически проблем, - как да изтеглите инструкциите за използване на уреда.

Характеристики на продукта
Лента за бягане : 41х127 cм
Макс. скорост: : 14 км/ч (2 К.С.)
Разм. разгънат : Д162 x Ш73 x В138 cм
Разм. сгънат : Д80 x Ш73 x В153 cм
Разм. кутия : Д170 x Ш75 x В28 cм
Тегло с кутия : 57 кг


Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Essential RUN
  • Наличност: Изчерпан
  • 879.00лв.

Тагове: бягаща пътека с ел.двигател, електрическа бягаща пътека, бягаща пътечка, bqgashta pateka, biagashta pateka, сгъваема пътека