UA-73131864-1

ЕЛЕКТРОмагнитен велоергометър Хамър

ЕЛЕКТРОмагнитен велоергометър Хамър

ОПИСАНИЕ Ергометър (електромагнитен велоергометър) Hammer

Нова енергия за ежедневието ви

Винаги се движете, просто не губете мотивация ! Особено с напредване на възрастта не би трябвало да пренебрегвате спорта. Ергометърът HAMMER ви предлага модерно и извдръжливо кардио съоръжение за трениране у дома или във вашата спортна зала . Редовното трениране ви поддържа във форма и подобрява фитнес кондицията ви, за да се справяте с предизвикателствата на ежедневието по-силни и подготвени.

Оставете излишните килограми в миналото

Избавете се от излишните килограми, благодарение на редовните ви тренировки с ергометъра HAMMER ,които ще стопят мазнините и ще укрепят мускулите на краката ви. По-малкото тегло и тренирани крака ще ви помогнат на постиженията и в други спортове като хайкинг и бягане, и със сигурност ще се почувствате в много по-добро настроение.

Удобна седалка и

Широкото пространство между седалката и предната част ви позволява бързо и удобно да се качвате на ергометъра ви HAMMER . Изобретателният дизайн също прави много по-лесно слизането от него след тренировка. А регулирането на седалката по две оси я прави удобна за хора с различна височина.Mожете да я регулирате хоризонтално на 10 см и вертикално 9 пъти с бутон за бързо регулиране спрямо размера на тялото. Важно е да се чувствате комфортно, особено по време на по-дълги тренировки. Краката ви са обезопасени с каишки за педали за оптимална опора по време на домашни тренировки. Това предотвратява подхлъзване. В допълнение, нехлъзгащата се повърхност на педала ви създава усещане за безопасност, докато стъпвате силно върху педалите.

Изненадващо лесно управление и следене на тренировката:

Контролът на вашата тренировка ще бъде лесен за вас,благодарение на компютъра за управление на уреда. Особено висококачественият LCD дисплей с подсветка ви позволява лесно да прочетете показаните стойности по време на тренировката. Освен това има и поставка, на която можете да поставите таблета или смартфона си.

Предварително инсталирани тренировъчни програми:

Тренирайте с индивидуално предварително зададени стойности, като например мощност(Watt) и време, или изберете една от 12-те различни предварително зададени програми, разделени на начинаещи, напреднали и атлети. Много разнообразие в тренировката ,което е предварително подготвено и вие просто трябва да се доверите на уреда!

Разнообразие вместо скучно въртене на педалите:

Фитнес приложения, инсталирани на вашия таблет или смартфон, като iConsole, BitGym и Kinomap, превръщат тренировката ви с ергометъра във виртуално фитнес забавление чрез Bluetooth с преживяване и връзка на живо. Пуснете плейлиста от любими песни чрез таблета/смартфона, за да направите тренировката си още по-лесна и мотивираща. Гарантирано няма да ви бъде скучно!

Контрол на сърдечния ритъм:

При трениране с ергометъра е важно винаги да следите текущия си сърдечен ритъм. За тази цел можете бързо и лесно да използвате сензорите за сърдечния ритъм на дръжките или по избор да използвате предпазен колан за измерване на пулса.

Просто практично: при избор на програмата за сърдечен ритъм, компютърът може да контролира съпротивлението по такъв начин, че да не надхвърляте предварително зададената стойност на сърдечния ритъм и да не се претоварвате. Можете да избирате между различни стойности на сърдечния ритъм и да тренирате според вашите цели:

Регенерация Изгаряне на мазнини Анаеробна издръжливост Самоопределен пулсов лимит Идеален тренировъчен партньор за безопасно и здравословно трениране на сърдечносъдовата система.

Стабилен и мобилен С двете транспортни колела можете лесно да преместите Cardio 5.0 в желаната зона. Елегантният дизайн и съотношението цена/производителност ще ви доставят много забавление в тренировките за дълго време. Без повече извинения от сега нататък можете да започнете фитнес тренировки у дома!

Размер на уреда :‎99 x 51 x 131 cm , тегло 29кг

Захранване : 220V

Макс.тегло на трениращ: 110кг


Маховик (кг) 6кг
Тип съпротивление Електро-Магнитно
Товароносимост (кг) 110кг

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Ergometer Hammer
  • Наличност: В наличност
  • 539.99лв.

Тагове: велоергометър, тренировка вкъщи, електрически велоергометър, електрически, ергометър, ergometar, veloergometar, хоризонтален магнитен велоергометър, електромагнитен, , magniten, horizontalen, 6 kg mahovik