UA-73131864-1

ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН С ТРИ ХВАТА И ВКЛЮЧЕНИ КРЕПЕЖИ

ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН С ТРИ ХВАТА И ВКЛЮЧЕНИ КРЕПЕЖИ
Тренировъчният аксесоар - "ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН С ТРИ ХВАТА И ВКЛЮЧЕНИ КРЕПЕЖИ" е иновативен и функционален продукт, предназначен да подобри вашата фитнес тренировка в комфорта на вашия дом.

Този тренировъчен аксесоар е специално разработен за трениране на горната част на тялото, като активира и засилва мускулите в гърба, ръцете и раменете. С него можете да изпълнявате упражнения като набиране, подпори и различни видове преси, които целенасочено тренират вашия корем, гръб и ръце.

Основното предимство на този аксесоар е трите хвата, които гарантират стабилна и сигурна поддръжка при изпълнението на упражненията. Тези хвати осигуряват солидна захватка и предпазват от изплъзване или нежелани движения по време на тренировката.

В комплекта са включени и крепежни елементи, които улесняват монтажа и осигуряват стабилно закрепване на аксесоара към тавана. Това включва всички необходими компоненти, за да можете да го инсталирате бързо и лесно.

"Тренировъчен аксесоар - ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН С ТРИ ХВАТА И ВКЛЮЧЕНИ КРЕПЕЖИ" е подходящ за трениране както на начинаещи, така и на напреднали фитнес ентусиасти. Той ви предоставя възможността да извършвате множество упражнения, които ще ви помогнат да изградите сила, издръжливост и тонус в горната част на тялото.

С висококачествената си изработка и здравина, този тренировъчен аксесоар е създаден, за да издържи на интензивна употреба и да ви служи дълго време.

Независимо дали търсите нов начин за трениране или искате да разнообразите рутината си, "Тренировъчен аксесоар - ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН С ТРИ ХВАТА И ВКЛЮЧЕНИ КРЕПЕЖИ" е идеалният избор за вас. Подгответе се за интензивни тренировки и постигнете отлични резултати с този универсален тренировъчен аксесоар.


Техническо описание: Подходящ е за дома или фитнес зала Минимални изисквания за място Здрава и надеждна конструкция Закрепване за тавана чрез винтове - по два от всяка страна Ръкохватки с гумено покритие против приплъзване Материал - стомана със специално покритие Диаметър на тръбите - 29 мм Разстояние от тавана до лоста - 32 см Размери на стъпката за монтаж към тавана - 19,5 см х 9,5 см Размери - Д 115 см х Ш 31 см Х В 40 см Максимална товароносимост - 150 кг Тегло - 6 кг Крепежите са включени в комплекта (анкерни болтове за бетон)
Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: lost-tavan-3-hvata
  • Наличност: В наличност
  • 112.00лв.

Тагове: ЛОСТ ЗА НАБИРАНЕ ЗА ТАВАН