UA-73131864-1

Мобилна успоредка , стойки за кофички - жълти

Мобилна успоредка , стойки за кофички - жълти


Многофункционален уред, подходящ за кофички и повдигане на крака

  • Успоредка представлява две успоредни стойки с регулируема височина за изпълнения на множество упражнения.
  • Практичен уред, подходящ за трениране на всички мускули на тялото чрез изпълнение на упражнения със собственото тегло.
  • Мобилната успоредка е и универсален уред за Crossfit тренировки.
  • Стабилна конструкция, която същевременно е и лесно преносима - може да тренирате навсякъде.


Метални стойки за тренировка и кофички с 76 см височина


✔ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДОМАШНА ТРЕНИРОВКА: Ако сте запалени по уличен фитнес (street fitness) или по-скоро по тренировките със собствено тегло, то тази универсална станция е точно за Вас. Ако навън времето не е удачно за тренировки, то е време да пренесете тренировката в домашни условия!


✔ ЗДРАВИ И СТАБИЛНИ: Металните стойки за упражнения са изработени така, че да стъпват здраво на земята. Това Ви позволява да изпълнявате всякакви упражнения, без притеснение, че можете да паднете. Същевременно тя е лесно преносима и можете да тренирате където си пожелаете.


✔ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА МНОГО СПОРТОВЕ: Както знаете, тренировките със собствено тегло Ви носят повече сила и издръжливост. Много хора ги използват при тренировките си по кросфит, гимнастика и силови упражнения. Чрез тях можете да се сдобиете с здрава и ефективна мускулатура!


✔ ДВЕ В ОПАКОВКА: Предлагат се две стойки с уникален и красив дизайн, като сме помислили за удобството Ви и сме сложили омекотяващи дръжки. С тях можете да се предпазите от изплъзване или образуване на пришки. Цветът е жълт и ще се слее идеално с домашната Ви обстановка.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Успоредка.001-кофички
  • Наличност: В наличност
  • 129.99лв.

Тагове: уред за кофички, кофички, повдигане на крака, kofichki, koremni uprajneniq, коремни упражнения