UA-73131864-1

Българска Торба Active Gym 5 - 30 Кг

Българска Торба Active Gym 5 - 30 Кг
Българска торба за функционални упражнения на марката Active Gym е на невероятна цена. Българска торба е добра алтернатива на медицинските топки и е с подобрена устойчивост.

Българска торба Active Gym 5 - 30 кг
Българска торба Active Gym е прост, универсален, ефективен и иновационен фитнес-инструмент, който е подходящ за силови, функционални, аеробни, functional и MMA тренировки. Упражнявайки се с Българска торба, Вие не просто напомпвате мускулите си, а тренирате взривната сила, мускулната издръжливост и координацията, сърдечно-съдовата система. Тренировката с този уред е по- физиологична, отколкото упражненията с гири и щанги.
Плюсовете му са в това, че пясъкът в торбата не е с постоянна структура, поради което тренирайки с нея, Вие трябва всеки път да задействате повече сили, енергия, повече мускулни групи и физически резерви на организма, отколкото при тренировка с „железа“ със същото тегло. Особеното разположение на ръкохватките на Българска торба Active Gym, отсъствието на постоянна форма, възможността за регулиране на теглото – позволяват изпълняването на  огромно количество различни упражнения, проработване на всички групи мускули, използване на различни видове натоварване. Българска торба Active Gym може да си използва и като допълнителна тежест при спринтове и кросове;

Един от най-гъвкавите продукти като фитнес оборудване на пазара
Упражняване в 3 равнини, за да се осигури пълна тренировка на тялото
Подобрена устойчивост, функционалност и естетика.
За енергийни разходи, водещи до ускоряване на метаболизма
Може да бъде хвърлена и хваната, като алтернатива на медицински топки
Широко използвани в зоните за функционални тренировки, кросфит, разходки в планината, MMA, Бокс клубове и съоръжения за рехабилитация.
Разновидности: 5 кг / 8 кг / 10 кг / 12 кг / 15 кг / 20 кг / 25 / 30 кг

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Българска Торба Active Gym
  • Наличност: В наличност
  • 72.00лв.

Налични опции

Тагове: Българска Торба