UA-73131864-1

Компактна електрическа бягаща пътека с мотор 2.0 HP, скорост до 10 км/ч, Bodyfit Z1000

Компактна електрическа бягаща пътека с мотор 2.0 HP, скорост до 10 км/ч, Bodyfit Z1000

Технически спецификации

 • Описание:
 • Електрическата бягаща пътека Bodyfit Z1000 е оборудвана с 2.0 HP мотор и е предназначена за домашна употреба. Може да се използва у дома и не заема много място, благодарение на малкия си размер. Освен това може лесно да се транспортира от едно място на друго.


  Пътеката има LED дисплей, който ви помага да наблюдавате няколко функции по време на тренировка: време, скорост, разстояние, изразходвани калории. По този начин можете да зададете определени цели, които искате да постигнете по време на обучението, следвайки функциите, посочени на конзолата. Скоростта на движение се регулира между 1 и 10 км/ч, може да се промени с просто натискане на бутона.


  Предоставя се поддръжка за вашия таблет или телефон, така че можете да тренирате, докато гледате любимите си видеоклипове.  Електрическата бягаща пътека Bodyfit Z1000 има солидна конструкция, поддържа максимално тегло на потребителя от 100 кг. Има плавна и безшумна система за работа, която може да се използва в апартаменти.


  Бягащата пътека има дистанционно управление, с което можете да контролирате старт, стоп, скоростен режим, без да се налага да спирате да бягате, снабдена с бутон за аварийно спиране в случай на дисбаланс.


  Другите удобства, предлагани от електрическата бягаща пътека Bodyfit Z1000, са възможността за сгъване и колелата за транспортиране. Пространството е много важно в един дом и всички искаме да се възползваме максимално от него. По този начин една здрава бягаща пътека би заела доста място. Сгъваемите модели обаче идват на помощ, защото ви помагат да пестите място, когато лентата не се използва. Освен това нещата стават още по-прости, когато можем да местим лентата от едно място на друго в стаята. За целта трябва само да сгънете лентата и да я бутнете върху колелцата, с които е предоставена, за да можете да я съхранявате, когато не я използвате.


  https://static.efitness.ro/i/imagini-produse/banda-de-alergat-electrica-bodyfit-z1000-motor-de-2-0-cp-viteza-1-10-km-h-greutate- supported-100-kg-5.png


  Предимствата на тренировката на бягаща пътека са: подобряване на кръвообращението, изгаряне на мазнини и освен това дава усещане за благополучие.

 • Спецификации:
 • - мощност на двигателя 2.0 HP;
  - скорост 1-10 км/ч;
  - максимално поддържано тегло: 100 кг;
  - размери на повърхността за бягане: 100 х 38 см;
  - LED дисплей, показващ: време, скорост, разстояние, изразходвани калории
  - Нетно тегло на продукта 20 kg/бруто 23 kg
  - Размери: 131 x 56 x 100 cm
  - Система за безопасност с незабавно спиране в случай на проблем, за избягване на риска от инцидент
  - система за гладка и безшумна работа
 • -Гаранция 2 години


 • ПРЕДЛАМЕ И ИЗПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ / ЛИЗИНГ!
Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

 • Код на продукта: Bodyfit Z1000
 • Наличност: В наличност
 • 599.99лв.

Тагове: Електрическа бягаща пътека, Бягащи пътеки, моторизирана пътека, малка, компактна, malka, мотор 2к.с., 2hp, сгъваема