UA-73131864-1

Комплект ластици за тренировка 5 броя с различна степен на съпротивление

Комплект ластици за тренировка 5 броя с различна степен на съпротивление
Комплект ластици за тренировка с 5 степени на съпротивление 

5 СТЕПЕНИ НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ - колкото по-високо е нивото на съпротивление - колкото по-дебела е гумата и колкото повече я разтягате, толкова по-добре упражнението ще повлияе на развитието и растежа на мускулите. По време на тренировка тялото ни укрепва, но също така се подобрява мобилизацията на ставите. От тренировка на тренировка можем да се опитваме да използваме по-здрави гуми и да наблюдаваме напредъка си.

ПРЕДИМСТВА - редовните тренировки поддържат тялото стегнато и намаляват количеството телесни мазнини. Упражненията с ластици подобряват гъвкавостта, увеличават обхвата на движение и правят тялото стройно. Влияят благоприятно и на дихателната система и повишават мускулната издръжливост; подобряват костната плътност, поради което са важни в борбата с остеопорозата.

СПЕЦИФИКАЦИЯ 
Материал: Латекс; 
Размери на гумата (дължина / ширина): 31 / 5см; 
Обиколка (ширина / височина): 11 / 18см;
 Тегло на комплекта: 120гр.

Ластиците за тренировка са подходящи за укрепване на различни мускули. С тяхна помощ може не само да се отслабва, но и да се прави гимнастика за здраве на гръбначния стълб. Упражненията с ластиците не отстъпват на тренировките на тежки тренажори. Важно преимущество на тренировката с тях е, че могат да бъдат използвани вкъщи, без да притежавате каквито и да било спортни навици.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Ластици за упражнение комплект 5 броя
  • Наличност: В наличност
  • 13.99лв.

Тагове: Комплект ластици за тренировка, 5 бр, ластик за упражнения, disk, диск за въртене, диск с ластици, disk s lastici, domashen fitnes