UA-73131864-1

Магнитен велоергометър с 3кг маховик WB-900

Ново -12% Магнитен велоергометър с 3кг маховик WB-900

Магнитен велоергометър с 3кг маховик WB-900 е велоергометър, подходящ за всяка категория потребители, независимо от възраст или пол, които искат да загубят нежелано тегло или да поддържат мобилност. Уредът успява да раздвижи няколко мускулни групи в най-важните зони на тялото, може да намали усещането за скованост, риска от инсулти и метаболитни заболявания и осигурява повече енергия.

Той съчетава предимствата на ходене, бягане и колоездене, осигурявайки равномерно движение и раздвижване на повече мускулни групи в областта на корема, седалището и краката. За да се предотвратят наранявания, педалите са оборудвани със система против хлъзгане и регулируема лента, която ефективно закрепва крака по време на тренировка. Разстоянието между педалите е 18 см. Можете също така да регулирате седалката, за да имате правилна и удобна позиция.

Кормилото може да се регулира, за да ви помогне да получите най-точната позиция. В допълнение, устройството е изработено от издръжливи материали, които могат да издържат тежести до100 кг.

Уреда разполага с контролен панел с LCD дисплей, където можете да проверявате информация за: време, разстояние, скорост и брой изгорени калории, за да бъдете трайно безопасни и да извършвате ефективна тренировка. Компютърът е ръчно програмиран и има 1,5 V батерия като захранване.

Този модел работи като велоергометър и позволява ежедневни тренировки в комфорта на собствения ви дом. Разполага с 8 нива на регулиране на съпротивлението към лостовете на педала, които могат да бъдат достъпни с помощта на ръчния вариатор на налягането с магнитна спирачна система на кормилото, без да е необходимо да прекъсвате тренировката. Той също така използва постоянен магнит, който може да се премества по-близо или по-далеч, което води до различни нива на съпротивление. Освен това центърът на тежестта на уреда има здрава опорна основа с противоплъзгащи се устройства, предотвратяващи движението на уреда по време на тренировка.

Размерите му са 78,5 см дължина, 51 см ширина и 115 см височина, тегло 18,5 кг.

- Велоергометър с магнитно натоварване

- Тегло на маховика: 3 кг

- Функции на компютъра: Време/ Скорост/ Разстояние/ Калории/ Пулс

- Осем-степенно регулиране на натоварването

- Максимално тегло на трениращия: 100кг


Маховик (кг) 2кг
Тип съпротивление Магнитно
Товароносимост (кг) 100кг

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: WB-900
  • Наличност: В наличност
  • 250.00лв.
  • 219.99лв.

Тагове: велоергометър, магнитен, избор на клиента, тренировки вкъщи, veloergometar, домашен, гаранция, кардио, отслабване