UA-73131864-1

Маска/шнорхел за гмуркане FULL FACE

Маска/шнорхел за гмуркане FULL FACE

 

Гмуркането с шнорхел е спорт, който ви позволява да наблюдавате подводния свят. Маска за гмуркане е създадена за всички любители на този уникален спорт. Благодарение на нея може да се насладите на красотата на подводната фауна и флора. Изработена е от най-висококачествени материали, които гарантират безопасност и комфорт. 

КОМФОРТ  – Маска/шнорхел за гмуркане е изключително практична и иновативна за дихателната система. Благодарение на това гмуркането става много по-лесно и времето прекарано във водата, ще бъде по-дълго. Маската гарантира възможност за естествено дишане през носа и устата. Приляга идеално към лицето, което дава комфорт и най-вече безопасност при плуване. В комплекта има удобна чанта, която ще улесни пренасянето на маската.

180 ГРАДУСА ВИДИМОСТ - повърхността на маската е конструирана по такъв начин, че да осигурява 180 градусово зрително поле. Освен това маската не притиска лицето, а нейната здрава система за закопчаване и регулируеми широки презрамки я предпазват от падане дори при скок във водата.

СИСТЕМИ ПРОТИВ ЗАМЪГЛЯВА И DRY-TOP - системата, използвана в маската DryTop предпазва шнорхела от проникване на вода . Маската е направена по технологията AntiFog, което означава, че вътрешността на маската няма да се замъгли дори при голяма температурна разлика или продължителна употреба. Маската действа не само в спокойни води като басейни или езера, но и в морета и океани.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА СПОРТНА КАМЕРА - маската за цялото лице за гмуркане е оборудвана със специална стойка за спортни камери, благодарение на която можете да заснемете всяко влизане във водата! Дихателната тръба включена в комплекта е сгъваема. В резултат на това комплектът заема малко място. Закрепването на шнорхела към маската е изключително лесно и отнема само няколко секунди.

СПЕЦИФИКАЦИЯ –

Черен цвят

ABS зрително поле

180 градуса сгъваем:

 AntiFog система

 DryTop система

 Размер: S/M

 тегло: 0,9 кг

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: DIVING / SNORKING
  • Наличност: В наличност
  • 39.99лв.