UA-73131864-1

Регулируеми стойки за клек с предпазител

Регулируеми стойки за клек с предпазител

Регулируеми стойки за клек с предпазител

Регулируеми стойки за клек с предпазителса перфектни за използване, както у дома, така и навън. Подходящи са и за хотели и малки фитнеси.

Комплекта се състои от 2бр стойки без включена щанга.

Цвят: Черен / червен

Материал: Стомана

Размери на всяка стойка : 51 см х 48 см х 106-160 см (Д х Ш х В)

Регулируеми нива на самата поставка за щанга : 13 нива, мин. 106 см, макс. 160 см

Maксимално поддържано тегло на поставките за лост / щанга : 200 кг

Регулируеми нива на предпазителите: от 39см до 64см

Maксимално поддържано на предпазителите : 100 кг

Основна тръбна конструкция: 50 х 50 х 1,5 мм

Нето тегло: 15,5 кг

Ето някои от характеристиките, които предлагаме с нашите стойки за клек:

  • Регулируеми височини: Нашите стойки за клек предлагат възможност за регулиране на височината, което ви позволява да ги настроите според вашите предпочитания и нужди. Това ви дава възможност да извършвате клекове на различни нива и да променяте интензитета на тренировката си.
  • Предпазители за безопасност: Всички наши стойки за клек са оборудвани с предпазители, които ви осигуряват допълнителна безопасност по време на тренировките. Тези предпазители предотвратяват внезапно спускане на тежестта и предпазват ви от евентуални наранявания.
  • Здрава и стабилна конструкция: Нашите стойки за клек са изградени от здрави материали, които гарантират тяхната издръжливост и стабилност. Това ви дава увереност по време на тренировката и осигурява безопасност при използването на по-големи тежести.
  • Лесен монтаж и сглобяване: Ние предлагаме стойки за клек, които са лесни за монтаж и сглобяване. Всички необходими части и инструкции за сглобяване са включени в комплекта, за да ви бъде по-удобно да започнете вашата тренировка.
  • Подходящи за домашно и професионално ползване: Нашите стойки за клек са подходящи както за домашно ползване, така и за професионални тренировки във фитнес залата или спортен център. Те са проектирани да издържат на интензивна употреба и да отговарят на нуждите на различни трениращи.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

  • Код на продукта: Стойки За Клек с предпазители xg-012
  • Наличност: В наличност
  • 229.00лв.

Тагове: Регулируеми стойки, стойки за клек, Фитнес уреди, стойка, клек, klek, stojka, тяга, фитнес, кросфит, трибой, регулируеми, клек, тяга